Even voorstellen.

Ik ben Nicole van den Berg.

In het onderwijs ben ik werkzaam als leerkracht en doe dat nog altijd met veel plezier. Met kinderen om je heen is de dag nooit saai. We lachen,leren, huilen, maken ruzie en maken het ook weer goed, lossen zelf of met elkaar problemen op, genieten van mooie verhalen, knutselen er op los  en zo nog meer. Bij mij kunnen kinderen zichzelf zijn, en begeleid ik ze met alledaagse probleempjes en moeilijkheden die op hun pad komen tijdens hun ontwikkeling naar fijne persoonlijkheden. 

Soms bemerk ik echter dat kinderen even niet lekker in hun vel zitten wat hen belemmert in het welbevinden en leerproces. Ik ben daarom de opleiding kindercoach gaan volgen bij Sonnevelt opleidingen. En ben nu gediplomeerd kindercoach. Door de vele inspiratie en tactieken die ik heb opgedaan kan ik nu kinderen beter op weg helpen en een steun in de rug geven. Ook ouders kunnen bij mij terecht voor allerlei tips t.a.v de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Ik denk met u mee naar een oplossing.

Dyslexie heeft mijn interesse, vooral de vraag "Hoe ga je er mee om?" maar misschien nog wel het meest "Wat doet het met mijn kind?" Ik heb daarvoor diverse cursussen gevolgd bij Pro education. Nu weet ik beter wat de kenmerken van Dyslexie zijn en hoe ik een kind, en de ouders, daarin kan ondersteunen. Want Dyslectisch zijn is behoorlijk lastig, maar niet onoverwinnelijk.

Verder hou ik van reizen, ben creatief, hou van koken, ga ik de natuur in. Maar bovenal ben ik moeder van een puberzoon. Samen hebben we al veel gezien van de wereld en zijn we een goed team met elkaar.